#10 ute nu!

I Det Händer Skåne & Köpenhamn #10 kan du uppdatera dig om vad som händer i oktober. Teatersäsongen är i full gång; Anders “Ankan” Johansson är på sällskapsresa, Charley’s Tant har kommit till Slagthuset och Anders Jansson bjuder in publiken till sig.

I Kristianstad är det dags för Bionalen och höstlovet bjuder på mys och rys. Läs dessutom Det Händers exklusiva intervju med Jan Malmsjö, aktuell i Charley’s Tant, och passa på att delta i denna månads två tävlingar: en smaklig vinst från Solnäs Gård/Kiviks Musteri eller övernattning på Madam Sprunck i Helsingør.

I Köpenhamn är det Kulturnatt, på Tivoli firas Halloween och på Frilandsmuseet är det dags för spökjakt. Konstmuseet Louisiana visar fascinerande och färgstarka verk av konstnären Yayoi Kusama, Wallmans har haft premiär på showen Music Box och på det Ny Teater spelas den rosade musikalen Sound of Music. Passa dessutom på att följa med in i Tolkiens universum på Tøjhusmuseet.

Skynda till våra distributionsställen under de närmsta dagarna för att hitta mer information. Nedan kan du läsa tidningen digitalt.

DH SK10_01DH SK10_kph01