Eld, muller och magi

Magic Master Joe Labero är tillbaka med buller och bång. I sin nya magiska show ”InFlame” kombineras högoktanig magi på absoluta världsnivå med fantastiska stunts av YouTube-fenomenet Rackartygarna. Halsbrytande motorcykelkonster och parcour framförs över hela arenan och där emellan en lång rad av Laberos fingerfärdiga, magiska nummer och ett och annat bombastiskt trick. På det hela taget en spännande helkväll för hela familjen.

Joe Labero är en av världens mest efterfrågade magiker. Han har precis avslutat sin bejublade show i Las Vegas och innan dess ett längre engagemang i Singapore. Med ett flertal Merlin Awards, motsvarigheten till filmens Oscar, är det alltså magi i absolut världsklass man får se. Från de klassiska kinesiska ringarna, close up magi och de större eldfängda tricken varvas till publikens jubel. Rackartygarna susar runt på sina motorcyklar och gör det ena vågade stuntet efter det andra. Det kan enklast beskrivas som en komplett show för alla mellan 5-95 år, som Labero själv säger.

Något som Labero verkligen har utvecklat under alla sina år som världsartist är den unika kontakten med publiken. Det ger en extra krydda till showen. Eller vad sägs om en yxkastande mormor eller en liten tjej som får komma upp på scenen för att bli itusågad. Men lugn, allt är gjort med glimten i ögat och tillför verkligen showen ett helt nytt perspektiv.

Showen ”InFlame” går just nu på turné i Sverige fram till slutet av mars. Passa på att se den innan Labero försvinner iväg till sitt nästa projekt. Det ryktas om Kina, Dubai eller Asien.

 

Foto: Mattias Johansson, Maddoc Photography