Femstjärnigt för Labero

Magic Master Joe Labero turnerar just nu i Sverige med sin magiska show “Unexpected visit”. Laberos shower brukar vara fyllda med bombastiska effekter av eld, motorcyklar och katapultstolar men denna show är avskalad och nära. Det visar på den otroliga bredd som Labero besitter när det kommer till att underhålla sin publik. Frågan är väl kanske vilket som är bäst. För min del är det lika fantastiskt bra, oavsett om det är en stor produktion eller en show på “tu man hand”.

Labero kommer precis från sin lyckade magishow i Las Vegas där han väckte stor uppmärksamhet med “Inferno”, en storstilad show som verkligen imponerade på den kräsna Las Vegas-publiken. 

När man planerade för den nya showen valde man medvetet det mindre formatet och scener som Labero inte tidigare besökt vilket har blivit ett succégrepp. Magic Master är enastående i sina stora produktioner men minst lika fenomenal när han skalar ner och möter sin publik på armslångt avstånd. Labero interagerar med sin publik som förbryllat deltar i magin. 

Det är bara att konstatera att Magic Master Labero är en av världens mest kompetenta magiker och underhållare. Att med samma energi som i en stor scenshow ta ner det till publiknivå är verkligen en egenskap inte många som besitter. Joe Labero är utan tvekan en av världens bästa magiker.

Stjarnor 5st