Kära Rolandz, vi hade jätteroligt!

Vi är så tacksamma för showen på Rondo i fredags kväll. Vi kom dit lika förväntansfulla och glada som alla andra. Det var en så härlig stämning redan från det att vi klev in i foajén. Människor i olika åldrar, inte bara vår medelålder, kom både i festkläder och lite mer vardagligt.
Showen tyckte vi var festlig och fartfylld liksom hela tiden med mycket musik, akrobatik och dans.

Alla roliga gubbar verkade komma från Göteborg nu för tiden. Vejron i ottan var knivskarp när han rackade ner på swish och elcyklar och annat modernt. Galet roligt! Fred Asp och Illern var ju så dråpliga som ljud- och ljusansvariga, hur de nu har fått det uppdraget. Tony är och förblir en höjdare.
Det märks att dansbandsmusiken följer med i tiden så den blev mer och mer rockig, och bandet blir också bättre och bättre, det svänger väldigt ju rockigare det blir. Det rycker även i våra gamla ben!
Vilka duktiga artister ni har med er! Dansare, sångare och akrobater och de passar ju in i showen och lyfter den ännu ett snäpp. De är grymt bra.
Ja,vi måste framhäva att det är fart och fläkt, sväng, go musik och väldigt roligt. Inte en lugn stund någonstans. Bara kostymbytena verkar vara hur många som helst. Tjusiga kostymer många av dom, också.
Vi märkte att det pratades om det också efteråt av flera olika sällskap: ”Hur orkar han hålla sånt tempo”, ”Det var ju som fyra gympapass på varandra”, ”Helt fantastiskt roligt!” Verkligen kul att det inte bara var vi som var en entusiastisk publik; alla verkade älska musiken och skämten, man sjöng med i låtarna och mot slutet såg vi att vissa buggade loss i lokalen.

Varma hälsningar
teamet från Det Händer

 

Rolandz på Rondo t o m 15 december

 

Foto: Peter Knutsson