Möt Hilma Bengtsson, aka Anna Norberg

Det Händer har fått en exklusiv intervju med fröken Hilma Bengtsson, författarinna och gammal väninna till professorskan Emilie Palm. Hon är just nu på besök hos familjen Palm som har sommarhus i Hälsingborg.

God dag, fröken Hilma! Vi har förstått att fröken är en vida läst författare. Berätta för våra läsare vad de kan förvänta sig av framtida böcker. Är det kanske en ny roman på gång ut till våra boklådor?

 – Självklart har Archibald Mornington en mycket sensuell och spännande roman på gång som passar ljumma sommarkvällar! Med tanke på det stora intresse som möter böckerna så kommer de säkert att fortsätta skrivas inom överskådlig framtid. Don´t miss it.

Hilma Bengtsson, författarinna

Vi ser att fröken visiterar professorsvillan. Hur skiljer sig det dagliga livet här från frökens egna?

 – Dom har det lite för tråkigt tycker jag, måste vara lite mer funny om du förstår vad jag menar. Träffa roliga människor och snygga karlar!

Tills sist… Många av våra läsare är Hälsingborgare och vill väldigt gärna ta del av frökens upplevelse av staden och omgivningarna. Berätta!

– Hälsingborg är sååååå fantastiskt! Vackert, nära Danmark, bad och sol. Vad kan bli bättre? Jo, Fredriksdal! Kom och hälsa på oss i den Palmska sommarvillan!

 

 

Foto: Mikael Lindell Bohlin

 

Hilma Bengtsson spelas av Anna Norberg – skådespelare, musikalartist, VD mm