November/December-numret ute!

Julen är strax i antågande och visst händer det mycket under november och december i Skåne.

Som alltid är det mycket teater, musikal och konsert. Vi har samlat flertalet julkonserter, julmarknader och andra aktiviteter för hela familjen för härlig läsning och inspiration. Humor bjuds det även på när Claes Malmberg, Stefan Sauk och Al Pitcher kommer till Skåne.

En musikal har premiär i slutet av november, ”Annie” och en annan musikal avslutar sin spelperiod i december, ”West Side Story” på Malmö Opera – missa inte dessa! Ytterligare en fantastisk musikal finns att se på andra sidan sundet. Den danska publiksuccén ”The Phantom of the opera” är tillbaka på Det Ny Teater. Internationella storheter är även på besök i vår närmsta huvudstad. Kylie Minogue är på turné med sin senaste skiva och Mariah Carey tar med sig sin populära ”All I want for Christmas is you”-turné.

Även i vår danska del av magasinet har vi samlat allt som hör julen till – vad sägs om att uppleva den magiska julstämningen på Tivoli, Zoo eller Bakken?

Läs det här nedan(pdf), följ oss på instagram @magasinetdethander och kom tillbaka hit för mer tips, intervjuer och artiklar om det som är på gång i Skåne och på Själland.