The Play That Goes Wrong – möt Susanne Thorson

Susanne Thorson aka Sandra och Florence Colleymoore

Med ett gediget förflutet inom film, TV och på scen är det nu dags för Susanne Thorson, bördig från Umeå, att göra debut i Malmö i höstens stora komedi “The Play that goes Wrong” på Nöjesteatern. Komedin anses vara den roligaste som gjorts och spelar för utsålda hus i bl a London och New York. Veteranen Sven Melander står för den svenska översättningen samt regi.

Susanne Thorson som Florence Colleymoore i ”The Play That Goes Wrong”

I komedin “The Play that goes Wrong” är det inte mycket som går rätt, eller?

-Det är en mycket fysisk komedi så jag är gladatt jag hann träna några gånger under sommaren innan vi satte igång, så att jag förhoppningsvis tar mig igenom diverse fall och att bli utsläng genom fönster utan större skador. Det gäller verkligen att vara med på tajmingen så att man inte blir skadad på riktigt. 

Det är premiär för dig i Malmö. Hur känner du inför det?

-Oh, jag verkligen älskar Malmö. Jag spelade “Kuta och kör” i Kristianstad i början på året och fick smak på Skåne. Det är något speciellt med Skåne. Nu när jag befinner mig i Malmö så verkligen njuter jag av atmosfären. Vem vet, Malmö kommer kanske att få se mycket mer av mig framöver.

Nu är det bara några dagar kvar till premiären. Hur känns det?

-Det skall verkligen bli roligt! Hela ensemblen är så underbar och Sven Melander har gjort en jättebra översättning och regi så det känns riktigt bra, faktiskt. Och så tycker jag att hela produktionen runt “The Play that goes Wrong” verkligen har gjort allt för att vi skall trivas och må bra.  

Foto: Cesare Righetti